1000 volgers borrel

Na een jaar hard bouwen aan ons LinkedIn kanaal zijn wij gegroeid van 80 naar 1000 volgers. We zijn over the moon dat jullie ons met zo velen volgen! Meer dan een jaar hebben we hier met heel het team aan gewerkt. Elke week twee posts. Over ons team, onze opdrachtgevers, over wat ons verbaast en ons bekoort. In trends over andere merken of in wetenschappelijke artikelen en interessant onderzoek. Nu houden we al van een feestje, omdat het leven kort kan zijn en werk uiteindelijk maar werk is ;-).

Jorge: “Ik wil het team MaartjeRenskeRowanJornGuusBritt, Dylan, HannahMartijn bedanken voor de constante kwaliteit in content en in het bijzonder Milou die ervoor zorgde dat onze meer dan 100 posts altijd op tijd online stonden. Dit is een van de manieren waarop we bijdragen aan meer kennis verspreiden in Nederland. Op naar de 10.000!

Reden voor een feestje! Daarom nodigen we al onze volgens uit voor onze volgers borrel op donderdag 27 oktober. Om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen en onze passie en fascinatie voor merken te delen. En het glas te heffen om het leven. Al onze volgers zijn welkom! Natuurlijk is 1000 man over de vloer wat te veel, dus vragen we je om je even aan te melden. Wees er snel bij: vol is vol!  Schrijf je in via volgende link: https://lnkd.in/eTRWbGbU. Dan ontvang je een uitnodiging via de mail.

Wat, waar, wanneer?

Wat: 1000 LinkedIn volgers borrel
Waar: Bij ons op kantoor op het mooie Prinseneiland 26B, Amsterdam
Wanneer: Donderdag 27 oktober vanaf 17:00 uur.

Klik hier om je in te schrijven

1000 volgers borrel

 

Deel dit bericht:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.