MSc Business Administration UvA verkozen tot beste van Nederland

Uit de resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSE) blijkt dat de opleiding MSc Business Administration het beste is van alle MSc Business Administration opleidingen van Nederland. Trots om deel uit te maken van de docenten en supervisors die hebben bijgedragen aan deze prestatie en mijn rol hierin! Sommigen van de studenten lopen of liepen hun stage bij 37°Celsius brand consultancy, zoals Rick Boersen, Luuk Ballhaus en Michelle Peels. Ik kan u verzekeren: deze studenten zijn van toegevoegde waarde voor elk bedrijf. Ze studeren momenteel af, dus huur ze in nu het nog kan!

37°Celsius en UvA Amsterdam Business School

In samenwerking met de Amsterdam Business School, onderdeel van de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, analyseert 37°Celsius verschillende business cases voor het vak Branding.

Het vak Branding wordt gevolgd door Master studenten als keuzevak dat onderdeel is van de Master in Business Administration. Naast theorie wordt de studenten geleerd om hun wetenschappelijke kennis toe te passen op een echte business case. In samenwerking met FMCG bedrijven creëert de Amsterdam Business School verschillende cases voor de Masterstudenten. 37°Celsius heeft hier aan bijgedragen door voor verschillende cases de ProBAR® analyse uit te voeren. Lees hier meer over de bijdrage van 37°Celsius aan de Amsterdam Business School.

Deel dit bericht:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.