Brand Consultancy in Amsterdam

Behaal je op dit moment niet de gewenste sales? Heb je het idee dat je reclame-uitingen niet aanslaan? Weet je niet zeker of en hoe je de juiste doelgroep bereikt? 37ºCelsius kan jouw bedrijf helpen met brand consultancy.

Waarom een brand consultant?

37°Celsius heeft een merkmodel ontwikkeld dat concreet, toegankelijk en wetenschappelijk onderbouwd is. Als brand consultant staan we je bij met onze eigen onderzoeksmethodes, workshop-sessies en uitgebreide theoretische en praktische kennis, opgebouwd door meer dan 20 jaar merk-ervaring. Wat levert de hulp van brand consultancy van 37°Celsius op voor jouw bedrijf? Het opbouwen van een sterk, uniek en herkenbaar merk en daarmee grotere naamsbekendheid en omzet.

branding bureau amsterdam

Wat kan een brand consultant voor jou betekenen?

Wij kunnen je helpen met uiteenlopende merkgerelateerde uitdagingen zoals:

 • Hoe blijven we dicht bij ons zelf maar ook relevant voor de toekomst?
 • Hoe willen we gezien worden, rekening houdend met wie we zijn en afgestemd op de doelgroep?
 • Hoe ziet de doelgroep ons merk?
 • Waar kunnen wij op (blijven) inspelen voor duurzaam succes?

Onze brand consultants helpen natuurlijk ook met jouw persoonlijke vragen die wellicht net iets afwijken van hierboven genoemde voorbeelden. Twijfel je bijvoorbeeld over jouw logo of gekozen merknaam? Ook dan kunnen wij vrijblijvend sparren!

Mogelijkheden voor jouw branding

Branding staat aan de bron van alle communicatie-uitingen van jouw merk. Branding kan bijvoorbeeld ingezet worden voor het verbeteren van jouw huisstijl, logo, website en social mediakanalen. Ook kunnen jouw communicatie-uitingen worden getoests op het overbrenden van de branding strategie.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen ons brand consultancy traject altijd met een vrijblijvend intakegesprek waarin we samen sparren over de uitdagingen waar jouw merk mee te maken heeft.  37ºCelsius streeft duurzame effecten van haar consultancy na en we nemen graag de tijd om op een gestructureerde wijze samen te bouwen aan jouw merk. Met aanstekelijk enthousiasme tijdens onze workshops en online trainingen zorgen we dat jouw team met plezier samen aan jouw merk bouwt.

Waarom 37°Celsius?

Wij geloven dat merkwaarde alleen vrijblijvend is, als je deze bouwt op een stevig fundament. Door middel van meer dan twintig jaar onderzoek naar de essentie van merken, zijn wij in staat om feilloos de sterke en zwakke kanten van merken bloot te leggen.

 • Research based
 • Eigen onderzoeksmethodes
 • Meer dan 20 jaar merk-ervaring
 • Academische kennis van merken
 • Strategische brand consultancy met merk-experts

Onze branding projecten

TUDelft-logo
ICS-logo
Anelstart-logo
BSvL-logo
GITP-logo

Jouw branding verbeteren?

Boek nu een gratis intakegesprek!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.