Branding voor Startups bij RTL

Meer dan een jaar geleden zijn we begonnen met branding voor startups. RTL Z heeft ons gevraagd om hierover te vertellen voor het programma Ondernemend Nederland. Hier zullen wij onze visie uitlichten over het voordeel dat startups kunnen hebben aan een sterke branding. Zij staan namelijk aan het begin van hun tocht naar succes. Hierbij is het grote voordeel dat in het begin de meest merk gerelateerde keuzes op een goede wijze kunnen worden genomen voor de toekomst. Veel startups maken deze keuzes zonder kennis van relevante merktheorieën (zoals over het STP-proces en merkelementen). En dit kan schadelijke gevolgen hebben, vooral omdat het nemen van weloverwogen keuzes veel minder geld kosten dan in een latere fase. Daarnaast is het heel stimulerend om met startups te kunnen werken.

Voor deze uitzending zullen wij samen met een van onze startups, Recommendr, spreken over de voordelen van branding. Recommendr was aanwezig bij een van onze eerste branding voor startups workshops en sindsdien hebben ze hele grote stappen gemaakt. Wij hebben hun groei dan ook met grote interesse gevolgd en het was een logische keuze om Recommendr als case uit te nodigen. Vrijdag zullen wij nog een workshop met ze volgen om hun branding nog sterker te maken.

De uitzending van Ondernemend Nederland zal op 26 november worden uitgezonden om 9:55 op RTL 7, vlak voor de uitzending van Business Class. Wij kijken er erg naar uit en voelen ons ook erg vereerd dat RTL aan ons dacht bij het onderwerp branding voor startups. Via de website zullen wij jullie natuurlijk op de hoogte houden!

Deel dit bericht:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.