De brand roast van Blokker aan de hand van de BPI

Frankwatching heeft ons gevraagd om een aantal toonaangevende merken die actief zijn op Nederlandse markt te roasten. Dit concept komt voort uit het Amerikaanse gebruik om een celebrity, op een komische wijze compleet af te branden. Het toeval wil, dat dit concept afgelopen week zijn eerste voeten in aarde zette op de Nederlandse bodem met de roast van Gordon. Waar wij ons echter op hebben gericht is op het roasten van merken, waarbij Blokker de eer heeft gehad om als eerste te worden afgebrand. Wij zouden echter 37ºCelsius niet zijn, als we deze roast niet hadden gebaseerd op onderzoek. Door gebruik te maken van ons eigen product, de Brand Performance Indicator, hebben wij van verschillende merken inzichtelijk kunnen maken hoe deze merken ervoor staan in het oog van de consument. Deze inzichten hebben wij uiteindelijk verwerkt in de door ons geschreven roast, het artikel kun je vinden via deze link.

Zoals je kunt lezen is de Brand Performance Indicator een zeer inzichtelijk product, waarin je op een eenvoudige wijze inzicht krijgt in hoe je merk ervoor staat. Als jij wilt weten hoe jouw merk ervoor staat, dan komen wij graag met jou in contact.

Wilt u ook een brand roast? Neem dan even contact met ons op, dan leggen we graag uit wat de mogelijkheden zijn!

Is een brand roast u te gortig, maar wilt u wel inzicht in de kracht van jouw merk en verbeterpunten? Dan is de Brand Performance Indicator beter geschikt. Jij kunt kiezen uit een rapportage van 4 A4 eventueel aangevuld met een merksessie. We horen graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Bel Jorge Labadie 06-55828687.

Deel dit bericht:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.