[ctrl + n] 2021

2020 was een jaar om nooit te vergeten. Zowel persoonlijk als professioneel heeft COVID-19 om veel flexibiliteit, doorzettingsvermogen en moed gevraagd. Ondanks dat het jaar waarschijnlijk niet in het favorieten-lijstje belandt, hebben we toch ook een hele hoop hoogtepunten beleefd. We nemen jullie graag mee door onze hoogtepunten van 2020….

Een sterker team

Ondanks dat we vanaf maart de meeste workshops en klantmeetings online moesten doen, hebben we deze transitie vrijwel vlekkeloos gemaakt. Zonder het aanpassingsvermogen en de online kennis van Ileen, brand consultant, hadden we dit zeker niet kunnen realiseren. Daarnaast zijn Floor en Martijn, brand consultant interns, afgelopen jaar een grote steun in de rug geweest. En als klap op de vuurpijl kwam een oude bekende ons team versterken. Salim geeft ons nieuwe inzichten en kan niet meer gemist worden. Op momenten dat het even moeilijk was, konden we als team altijd de juiste beslissingen nemen en elkaar motiveren om door te zetten. De rollen in het team zijn anders dan andere jaren, progressiever en meer egalitair, maar hierdoor hebben we het online werken (wat mij betreft) genaild! 🙂

Masterclass 2020

De masterclass in samenwerking met de UvA Academy hoort zeker weer bij de highlights van afgelopen jaar. Met het team van sprekers waar we onwijs trots op zijn, hebben we ook dit jaar een mooie cyslus neergezet. Een kick-off met Guda van Noort en Elias Crum, waarin New Media Technology, Personalized Marketing en Marketing Technology uitvoerig is besproken. Daarna doken we diep in de Social Media Marketing, Merkmanagement en Brand Metrics met Daan Muntinga en kregen we met de presentatie van Ed Peelen meer inzichten in Contentmarketing. Het programma werd verder uitgebreid door de interessante presentatie van Stefan Bothoff over de mediastrategie van VodafoneZiggo. Een lange zit van vier uur bleek een eitje met de volgende presentatie van Roeland Dietvorst. Hij nam ons mee in de wereld van Neuromarketing en Social Behavior, waardoor we gedurende de volle vier uur aan z’n lip hingen. Het jaar sloten we af met Erik Kroeze over Reputatie Management met inzichten vanuit de NS en Lotte Willemsen die ons meer inzichten gaf in de Communicatie in een Networked Society. Gelukkig zijn we nog niet klaar en gaat de masterclass in 2021 gewoon verder. Dan zien we Marnix van Gisberg en Andrea Weihrauch die het programma zullen afsluiten met twee interessante presentaties.

Voor het voorjaar in 2021, met start op donderdag 18 maart, staat opnieuw een masterclass gepland. Dus kan jij niet wachten om jouw kennis te verbreden én verdiepen in de wereld van branding? Stuur ons dan een mail en houdt de website in de gaten!

Brandstorm L’Oréal

Dit hoogtepunt kon natuurlijk niet vergeten worden. Ondanks dat de Brandstorm afgelopen jaar anders ging dan normaal, hoort ook deze in het highlights-lijstje van 2020. Deze dynamische wedstrijd creëert een omgeving met inspiratie, innovatie en motivatie. Elk jaar leren we weer meer van alle deelnemende teams. Daarnaast is het natuurlijk een onwijs vet event en wij zijn er komend jaar natuurlijk weer bij! Mooi ook dat wij het team begeleidden dat de National finals won en Martijn als bijvangst bij ons zijn stage kwam doen.

Lancering Predator Case

Deze case is ons academisch hoogtepunt van het afgelopen jaar. Samen met Ileen Bouw hebben we een super vette startup case neergezet. De samenwerking met Natasha en Bianca de Jong verliep soepel en was een groot succes. We hebben gezamenlijk een vrije associatie onderzoek gedaan naar het merk. Hier zijn hele interessante en bruikbare inzichten uit naar voren gekomen, waarmee we Natasha en Bianca een eind op weg hebben geholpen. Over een paar weken zal deze case officieel gelanceerd worden, dus mocht je geïnteresseerd zijn in de case, stuur ons dan een email over de datum! We nodigen je dan graag uit voor de lancering!

TU Delft

Ook in 2020 hebben we weer een aantal onwijs toffe projecten mogen uitvoeren met de TU Delft. Samen met een enthousiast team hebben we gewerkt aan de merkidentiteit en hebben we bouwstenen weten te verzamelen voor het brandbook van de TU Delft. Daarnaast hebben we geholpen bij de merkidentiteit. Ontwikkeling van waardeproposities en bijbehorende persona’s van Delft Enterprises en een naamcreatiesessie gedaan met het Internal Branding Programma team. Ook volgend jaar zal de samenwerking met TU Delft voortgezet worden en hopen we weer aan een aantal interessante en uitdagende projecten te kunnen werken voor Bouwkunde en Industrieel ontwerpen.

Naast deze mooie hoogtepunten, zijn we natuurlijk ook trots op alle kleinere samenwerkingen en projecten!

En 2021 dan?

Een nieuw jaar betekent natuurlijk ook nieuwe voornemens. Onze voornemens voor komend jaar betreft voornamelijk het helpen van ondernemers en teams met om waarde te creëren met branding. We willen de referentie worden die academische kennis naar de praktijk brengt en andersom, op het gebied van branding en positionering. Om dit te verwezenlijken zit er een heel tof product in de pipeline: de Online Branding Tool (OBT). Hiermee bieden we een online learning platform aan startups en ondernemers, die zich realiseren dat goede branding kan helpen om bij die 15% te horen die wel succesvol wordt. We hopen hiermee de startups en ondernemers te helpen met hun branding strategie en -positionering. Daarnaast hopen we de literatuur te verrijken en daarmee de academische kennis te vergroten in ons team. Dit doen we aan de hand van een interessante meta-analyse, waarmee we op dit moment al druk bezig zijn. Wil je hier meer over weten? Mail ons en houdt de website in de gaten!

Tot slot: we zijn dankbaar voor de samenwerkingen die we met jullie zijn aangegaan en de kansen die ons dat biedt jullie te helpen en onszelf te blijven ontwikkelen.

Het team van 37°Celsius wenst iedereen een heel fijn uiteinde en zien jullie graag volgend jaar!

Deel dit bericht:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.