Complex problems demand simple solutions.

37°Celsius maakt merken duurzaam relevant

Hannah Jansen

Over Hannah

Hi! Ik ben Hannah, de jongste van het 37°Celsius team. Ik ben 22 jaar oud en woon sinds mijn studententijd in Amsterdam. Daarvoor, na zes jaar VWO op de middelbare school, had ik wat tijd nodig om na te denken over wat ik nou écht zou willen studeren. Na een paar maanden door Zuid-Afrika gereisd te hebben, wist ik dat eigenlijk nog steeds niet zeker, maar vol goede moed begon ik aan de bachelor Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Een goede keuze want het was een interessante studie en zeker een nuttige basis voor de rest van mijn carrière, maar toch miste ik een stukje diepgang. Dit ben ik gaan zoeken in de master Business Administration.

Tijdens deze master ben ik mij gaan specificeren in de richting Entrepreneurship & Innovation. Ik leerde hier steeds meer over startups en branding. Wat mijn interesse wekte was de (misplaatste) focus die bedrijven en ondernemers hebben op hun product of dienst en daarbij vaak het merk vergeten. Dan is er regelmatig ook nog een groot verschil in wie een merk denkt te zijn en hoe anderen het zien. Gelukkig weten we daar bij Celsius wel raad mee. Op een gestructureerde en academische wijze leer ik kennis op merkgebied toe te passen in de praktijk, super interessant en mega afwisselend! Dit alles in combinatie met de nodige brutaliteit, eerlijkheid en gezelligheid.

Als ik niet werk..

.. ben ik nog bezig met het afronden van mijn master, maar als ik studieontwijkend gedrag vertoon ben ik waarschijnlijk druk bezig met van alles en nog wat. Zo maak ik de laatste tijd veel wandelingen door de stad, het liefst in de zon, volg ik een (online) sportles, kook ik een nieuw gerecht of verveel ik mijn vrienden met mijn aanwezigheid.

WhatsApp Image 2021-05-04 at 11.52.31