Jorge Labadie

Opleidingen

Ik ben geboren in 1965 en opgegroeid in Soest. Ik studeerde in 1992 af aan de UvA in Amsterdam als bedrijfseconoom, met specialisaties in externe organisatie, informatiesystemen en veel marketing (dienstenmarketing, retail en non-profit). In 2001 en 2002 volgde ik bij de Erasmus Universiteit Rotterdam de master Brand Management (MBM), die ik in 2009 met een scriptie succesvol heb afgerond. Verder heb ik in 2008-2009 een opleiding tot consultant in gedragsverandering gevolgd bij plimenten.com. De belangrijkste vaardigheden doe ik echter op in de samenwerking met inspirerende mensen op uitdagende, vernieuwende projecten. Je zou kunnen zeggen dat ik een fascinatie heb voor, en inmiddels ook kennis en ervaring heb met het optimaliseren van prestaties in een marketing, branding en business context.

Werkervaring

Ik begon mijn werkzame leven bij ZAO Zorgverzekeringen waar ik als een van de eerste marketeers in Ziekenfondsland een marketingafdeling mocht opzetten. Daarna werkte ik voor Novib in Den Haag en voor Foster Parents Plan in Amsterdam. Ik werkte aan grote fondswervende campagnes en introduceerde direct marketing en datawarehousing bij FPP. In 1998 startte ik samen met Frank Haveman brand consultancy 37°Celsius. Ik werk(te) voor tal van bedrijven en organisaties. Van sociale zorginstellingen tot biermerken, van charitatieve instellingen tot de sigarettenindustrie. De rode draad is steeds het vinden van (nieuwe) wegen die leiden tot betere resultaten. Daarnaast heb ik plezier in het overdragen van deze kennis en ervaring, onder meer bij EURIB, UMBS, Nijenrode en de Universiteit van Amsterdam. Sinds september 2009 ben ik bij laatstgenoemde ook werkzaam als gastdocent.

Als ik niet werk…

Dan ben ik een fervent sporter, wielrenner in het bijzonder. Ik rijd voor Tegenkracht de AlpeDuZes en fiets verder met oud-collega’s van Novib in Nederland, de Ardennen en de Europese bergen. Meer over mijn fietsavonturen leest u op www.sticktotheplan.nl. Daarnaast ben ik bestuurslid van Tegenkracht, een stichting die sportmedische begeleiding biedt aan kankerpatiënten.

Deel dit bericht:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.