Finale l’Oréal brandstorm

Na de strijd op de UvA voor het vak Branding en de nationale en Europese voorrondes, is het UvA studententeam door naar de finale van de l’Oréal brandstorm 2017! Met trots zal Jorge Labadie morgen op 14 juni 2017 samen met de studenten Miguel Moscoso, Luc Versluis en Marsha de Jongh naar Parijs reizen voor deze spannende finale. Jorge is daarnaast gevraagd voor de internationale jury (helaas en uiteraard niet voor “ons team”). We wensen ze heel veel succes en plezier de komende dagen!

Meer informatie is te vinden op:
https://marketingfuel.nl/studenten-amsterdam-business-school-scoren-bij-brandstorm-van-loreal-paris/

Tevens via: http://student.uva.nl/ecb/content/nieuws/2017/06/studenten-msc-business-administration-in-finale-loreal-brandstorm.html 

“Jorge Labadie, gastdocent branding aan de UvA en begeleider van het team: Ik zag dat dit team ertoe in staat is om de jury te verrassen en ben er trots op dat ze finale hebben gehaald. Hun pitch is origineel en speelt met een knipoog in op de behoefte van de jonge, stadse man. Eigenlijk is het een best brutale campagne, zeker als je het vergelijkt met de andere campagnes van L’Oreal. Daarom is hun idee misschien wel typisch Amsterdams.”

lOrealBrandstorm

Deel dit bericht:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.