Complex problems demand simple solutions.

37°Celsius maakt merken duurzaam relevant

Martijn Bartels

Over Martijn…

Na geboren te zijn in het LUMC ziekenhuis op 2 november 1995 te Leiden, ben ik mijn eerste 18 jaar van mijn leven groot gebracht in Wassenaar. Na 18 jaar in dit “reservaat” rond te hebben gehobbeld, en mijn HAVO en VWO te hebben behaald, was het tijd om uit te vliegen. Na eerst 7 maanden in Bristol mijn Engels te hebben bijgespijkerd moest ik dan ook aan mijn studie gaan beginnen. Omdat mijn interesses toentertijd nog niet gespecificeerd waren koos ik om mijn bachelor te volgen aan de Nyenrode New Business University te Amsterdam. In deze drie jaar ben ik in aanraking gekomen met alle richtingen in de Business Administration tak. Tijdens mijn eerste jaar kwam ik er al snel achter dat mijn echte passie toch in de consumer behaviour marketing lag. Deze interesse werd nogmaals bevestigd toen ik mijn minors volgde aan de University of Westminster in London. Na mijn bachelor diploma te hebben behaald was het dan ook tijd voor mijn studie te vervolgen op een openbare universiteit. Uiteindelijk was mijn oog gevallen op de Business Administration master van de Universiteit van Amsterdam waar ik momenteel de track Consumer Marketing volg. Deze keuze bleek tot dusver vrij succesvol te zijn. Niet alleen zijn de vakken en de professoren erg inspirerend, maar ben ik via de L’Oréal Brandstorm Challenge 2020 (die we gewonnen hebben 🙂 ) terecht gekomen bij Jorge en later dus hier bij 37Celsius,

Naast mijn interesse in branding, pas ik goed bij 37°Celsius omdat ik vaak in oplossingen denk en een connector kan zijn tussen verschillende type mensen.

Als Ik niet werk…

Iedereen die me kent zal zeggen, sportfanaat en dan vooral sport kijken. Een voetbal encyclopedie met ook kennis over de Formule 1, wielrennen en tennis. Maar naast het kijken van sport, voer ik ze af en toe ook uit. Naast de “verplichte” sportschool, tennis en golf ik op zijn tijd (mits het mooi weer is). Ook ben ik veel met vrienden te vinden in Amsterdam en Wassenaar.