Floor Mönch

Over Floor…

Geboren op 13 maart 1998, vorm ik het jongste lid van dit team. Ik ben geboren en getogen in Hoorn, maar al snel naar het mooie Amsterdam verhuisd, waar ik op dit moment al zo’n vier jaar vertoef. Tijdens mijn Bachelor Bedrijfskunde heb ik de kans gekregen om een half jaar in Canada te wonen. Hier heb ik niet alleen de Canadese cultuur en Poutine (heerlijk “comfortfood”) kunnen proeven, ook heb ik mij verder verdiept in mijn all-time interesse: Consumer Behaviour en Branding. Merken zijn altijd een grote interesse van mij geweest. Het mooiste om te zien vind ik als merken een eigen identiteit vormen en deze identiteit overal in doorvoeren. Om terug te komen op mijn tijd in Canada: als je denkt aan Canada denk je natuurlijk aan de Maple Leaf en Maple Syrup. Iets wat heel mooi doorgevoerd is in de ‘Marketing van het land Canada’ is dat zelfs de Maple Leaf op een bankbiljet ruikt naar Maple Syrup als je eroverheen wrijft. Geweldig toch! Daarnaast vind ik het prachtig om te zien hoe de brand mantra van Coolblue: ‘Anything for a smile’ overal in wordt verwerkt. Van de bedrukking van de bussen tot de verpakkingen van producten, alles staat in het teken om de consument te laten lachen. Anders doen ze het niet. Ik haal hier veel inspiratie uit en wil hier graag mezelf ook meer in ontwikkelen. Ondertussen ben ik bezig met een master Marketing, waarmee ik mijn kennis in dit vakgebied nog meer wil verdiepen.

Hiermee maak ik meteen een bruggetje naar mijn connectie met 37°Celsius. Hier kan ik mijn skills in branding en positionering nog verder ontwikkelen, vooral door de verscheidenheid aan cases. Daarnaast kan ik mijn eigen kennis en passie voor branding meenemen in de verschillende onderzoeken en workshops. Mijn master en mijn stage bij 37°Celsius vormen dus gezamenlijk de perfecte combi!

Als Ik niet werk…

Natuurlijk moet ik mijn hoofd ook wel eens leegmaken na een drukke werk- of studiedag. Dit doe ik het liefst in de keuken. Mijn tweede passie is namelijk koken en voornamelijk veganistisch koken. Door mijn kennis te delen met anderen hoop ik de drempel tot veganistisch eten te verlagen. Daarnaast kan je me regelmatig terugvinden in het zwembad en (als het weer mag) op een terras ergens in Amsterdam in de zon!