New business in Indonesië

Imre Scheffers 37°Celsius Brand Consultancy Business Development voor StartupsNu we het startschot hebben gegeven voor “Branding voor startups” en we de eerste startups geholpen hebben met hun positionering en merkelementen vond Imre Scheffers, Business Development voor Startups voor 37°Celsius, het tijd om de zoektocht naar startups uit te breiden naar Indonesië. De komende zes weken zal hij vooral gaan genieten van de prachtige natuur, intrigerende cultuur, heerlijke keuken, machtige landschappen en de keuze uit duizenden tropische eilanden. Echter is hij niet vergeten zijn visitekaartjes mee te nemen en vindt hij mogelijk naar eigen zeggen “enkele internationale business opportunities voor 37°Celsius”. We wensen hem een hoop plezier en kijken alvast uit naar zijn terugkomst eind augustus!

Imre Scheffers & 37°Celsius

Imre Scheffers is Business Development voor Startups van 37°Celsius brand consultancy. Lees hier meer over Imre.

Startups & 37°Celsius

De meeste merkgerelateerde keuzes worden genomen in het begin van het bedrijfsbestaan. Als deze keuzes zonder de relevante merkkennis (zoals over het STP proces en merkelementen) kan dit schadelijke gevolgen hebben voor de toekomst van de mogelijkheden van een organisatie. Omdat er niets zo leuk is als samenwerken met ambitieuze startups, slaan we de handen ineen om startups te begeleiden met hun branding.

Wilt u met uw startup ook de nodige stappen vooruit maken en uw positie in de markt versterken? Bekijk dan onze brochure van Branding voor startups voor meer informatie of neemt contact met ons op.

Deel dit bericht:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.