Teach me and I forget.
Show me and I may remember.
Involve me and I learn.

Bij 37°Celsius stellen we bedrijven in staat om duurzaam succes te behalen met het merk als kompas. Dit doen we door een solide merkfundament te creëren, merkkennis over te dragen en zo jou in staat te stellen om vanuit het merk elke dag relevante vertalingen te kunnen maken naar alle facetten van de organisatie.

Over ons

In een snel veranderende en complexe wereld wordt het steeds moeilijker om duurzaam relevant te blijven (en voorkeur te creëren). Het duurzaam laten groeien van bedrijven en start-ups lijkt een steeds grotere uitdaging. Vaak worden de verkeerde beslissingen gemaakt op basis van irrelevante trends en ontbrekende merkkennis. Merkwaarde gaat verloren en de relevante kansen blijven onbenut.

Bij 37°Celsius stellen we bedrijven in staat om duurzaam succes te behalen met het merk als kompas. Dit doen we door een solide merkfundament te creëren, merkkennis over te dragen en zo jou in staat te stellen om vanuit het merk elke dag relevante vertalingen te kunnen maken naar alle facetten van de organisatie.

Onze mensen

37Celsius

Salim Abousallam

Internships

37°Celsius geeft ambitieuze studenten graag de kans om vaardigheden op te doen die nu gevraagd worden in de markt. Als stagiair draai je volledig mee met alles wat de consultants en researchers voor opdrachtgevers doen. Of zoals Jorge Labadie het graag zegt: “Alles wat ik hier doe, mag jij ook doen, als jij het aandurft.

Je moet veel vrijheid aan kunnen, flexibel zijn en goed mee kunnen denken. Daarbij moet je weten wanneer iets een inspanningsverplichting is en wanneer alleen het resultaat telt. Binnen je stage focus je op onderzoek of consultancy en daarnaast zorg voor ondersteuning op elk vlak. Wil je weten wat alle bagage die je in opleiding opdoet nu werkelijk betekent voor bedrijven? Dan kun je bij ons je helemaal uitleven.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar info@37celsius.nl of bel direct naar 06-55828687. We kijken naar je uit! Jorge Labadie – Founder & Strategy Director