Een merk is net een mens. 

Het ademt, beweegt, groeit. Het spreekt en laat zich zien. En een sterk merk heeft net als een mens ook zijn minder sterke kanten. Kwetsbaarheden en eigenaardigheden. Misstapjes en onhandigheden. Glijdt een keer uit, ook al staat het met beide benen op de grond. 

Een sterk merk richt zich op alles wat het sterk maakt. Maar laat juist ook die misstapjes en kwetsbaarheden zien. Want een sterk merk is een eerlijk merk. Dat is wat een merk menselijk maakt. En dat is wat zorgt voor sympathie, een doorslaggevende factor bij de keuze voor een merk.

Over ons

37°Celsius is research-based, vindingrijk, verbindend, energiek en genadeloos eerlijk.

Wij zien merken in toenemende mate afwijken van hun identiteit en kernwaarden. Ze drijven af van hun essentie door gebrek aan merkkennis en gaan dingen doen die niet bij hen past. Dit zorgt ervoor dat je vast zit, niet verder komt. Terwijl er nog zoveel onbenut merkpotentieel is. 

Merken door de toekomst navigeren door terug te gaan naar de essentie, is wat wij doen. Op een brutally honest manier. Want eerlijkheid die af en toe een beetje wringt, brengt je verder. Of zoals Jorge Labadie wel eens zegt: “The right decisions, for the right reasons”. 

Samen bouwen we aan een toekomstbestendige merkstrategie. Zodat jouw merk 37°Celsius blijft, de temperatuur van het menselijk lichaam. Dat doen we met een heel leuk team. Je kunt ons alvast beter leren kennen hieronder. 

Onze mensen

Internships

37°Celsius geeft ambitieuze studenten graag de kans om vaardigheden op te doen die nu gevraagd worden in de markt. Als stagiair draai je volledig mee met alles wat de consultants en researchers voor opdrachtgevers doen. Of zoals Jorge Labadie het graag zegt: “Alles wat ik hier doe, mag jij ook doen, als jij het aandurft.

Je moet veel vrijheid aan kunnen, flexibel zijn en goed mee kunnen denken. Daarbij moet je weten wanneer iets een inspanningsverplichting is en wanneer alleen het resultaat telt. Binnen je stage ligt de focus op onderzoek, business developement of consultancy en daarnaast zorg je voor ondersteuning op elk vlak. Wil je weten wat alle bagage die je in opleiding opdoet nu werkelijk betekent voor bedrijven? Dan kun je je bij ons helemaal uitleven.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar info@37celsius.nl of bel naar 06-55828687. We kijken naar je uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.