Complex problems demand simple solutions.

37°Celsius maakt merken duurzaam relevant

Britt Bolland

Over Britt

Hi daar! Ik ben Britt. Ik ben 24 jaar oud, geboren en opgegroeid in Amsterdam, en ook na middelbare school altijd in Amsterdam blijven studeren.

Na mijn middelbare school koos ik voor de bachelor Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen. Ik had interesse in mens, maatschappij, de wereld om mij heen en was kritisch en nieuwsgierig naar verschillende perspectieven. Het begrijpen en beïnvloeden van gedrag boeide me. Om deze reden richtte ik mij in het derde jaar van de bachelor op sociale psychologie. Na mijn bachelor besloot ik dat ik deze kennis over sociale beïnvloeding wilde toepassen in een meer concrete context, de businesswereld! Zo kwam ik bij de master Business Administration met een track in Consumer Marketing.

Naast mijn studies heb ik 4 jaar voor de Heineken Experience gewerkt. Toen ik daar als 18-jarige student binnenkwam, lustte ik stiekem nog geen bier (dit heeft overigens niet lang geduurd). Maar met een opa die 30 jaar gewerkt had voor Heineken, voelde ik mij desondanks verbonden met het merk. Dit laat voor mij zien dat het niet alleen om het product gaat; een merk is zoveel meer dan dat. Niet direct tastbaar, maar toch vol van betekenis. Inmiddels werk ik er niet meer, maar ik identificeer ik me nog altijd met het merk. Die kracht van een merk is natuurlijk super interessant.

Toen ik voor de Marketing Association Amsterdam samen met een commissie het Recruitment Event organiseerde en 37°Celsius deelnam, was ik al snel getriggerd. Mijn interesse in zowel business, als in mens en gedrag, kan ik hier mooi combineren. Bovendien trok de energieke en creatieve sfeer mij meteen aan. Het lijkt mij tof om mensen mee te kunnen nemen in het belang van branding. Ik kijk ernaar uit mezelf verder te ontwikkelen op zowel marketing- als business development gebied. En uiteraard mijn steentje bij te dragen aan het succes van merken!

Als ik niet werk..

Dan kun je me vinden op een terras in de zon met vrienden of familie, al varend door de Amsterdamse grachten of dansend op een feestje. Verder ga ik graag naar de sportschool of ren een rondje door het Westerpark of Vondelpark. Als het waait en ik ben vrij, dan kun je me tegenwoordig ook vinden op het water met een kite. Tot slot geniet ik ervan om de wereld te zien en te reizen. Ik hou van gezelligheid, avontuur en goede gesprekken. Dus kom vooral een keer langs voor een kopje koffie!

Britt Bolland
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.