Complex problems demand simple solutions.

37°Celsius maakt merken duurzaam relevant

Dylan Munnich

Over Dylan

Hé! Ik stel me graag eventjes aan jullie voor: ik ben Dylan, 25 jaartjes jong en vanaf heden werkzaam bij 37°Celsius Brand Consultancy in Amsterdam. Met twee academische masters, in de richtingen Fashion Management en Consumer Marketing, ben ik helemaal klaar om mijn kennis en expertise te gebruiken tijdens mijn werkzaamheden voor branding projecten van huidige & potentieel nieuwe opdrachtgevers.

Ik kijk er nu al naar uit om mijn kennis in de praktijk toe te passen, wat zal leiden tot echt het verschil maken voor merken die branding en merkimago problemen ervaren. In het bijzonder ben ik geïnteresseerd in de mode-industrie. Met de combinatie van deze intrinsieke interesse en mijn academische achtergrond hoop ik in het bijzonder modemerken en mode gerelateerde organisaties te kunnen helpen.

Modemerken staan bekend om hun status en de emotionele connectie die klanten ervaren met het merk en diens producten. Dit maakt het extra belangrijk om te onderzoeken hoe modemerken gepositioneerd zijn in het geheugen van de consument en hoe ze door de consument gezien worden. Emoties en de bijbehorende attitudes van de consument over het merk zijn daarin enorm belangrijk. Uitkomsten van de uitgevoerde onderzoeken kunnen vervolgens gebruikt worden om het merk te helpen beter te presteren door diens branding problemen aan te pakken, om op die manier een betere connectie aan te gaan met haar consumenten. Ik kan dan ook niet wachten om hiermee aan de slag te gaan!

Als ik niet aan het werk ben…

In mijn vrije tijd ben ik vaak met vrienden: of het nu gaat om een etentje, samen sporten, weekendjes weg of een koffietje en/of een borreltje op het terras. Daarnaast speel ik toneel, breng ik geregeld een bezoekje aan musea, ontdek ik graag prachtige nieuwe plekken gedurende mijn vakanties en heb ik een toch wel een iets uit de hand gelopen liefde voor het kopen van kleding. Maar dat laatste had je wellicht wel kunnen raden gezien mijn eerdergenoemde interesse in mode.

Neem gerust contact met me op!

Denk je dat ik iets voor jouw merk kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op. Ik sta klaar om mijn kennis toe te passen, met als doel jouw merk verder te helpen!

 

 

WhatsApp Image 2022-09-02 at 11.01.44 AM
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.