Complex problems demand simple solutions.

37°Celsius maakt merken duurzaam relevant

Jan Jelle Bax

Over Jan Jelle

Hallo, ik ben Jan Jelle! Één van de nieuwste aanwinsten van 37ºCelsius. Ik ben 26 jaar oud, opgegroeid in het buitenland en nu woon ik al bijna 5 jaar in de beste en mooiste stad van de wereld, Amsterdam. Ik heb in 6 landen gewoond waaronder Oosterlijk, Zwitserland, Duitsland, Spanje, Canada en nu eindelijk Nederland de laatste 5 jaar. Ben dus internationaal opgegroeid maar wel met Nederlandse ouders thuis. Heb hier in Nederland ook gestudeerd op Nyenrode Business Universiteit waar ik de opleiding Business Administration heb gevolgd. Waarom business administration? Nou het is natuurlijk lekker breed, maar ik wist altijd wel dat ik ergens in de business wereld zou belanden.  

Wat ik leuk vind aan branding is dat het de basis is van alle strategie van bedrijven. Door goed te onderzoeken wat je doelgroep wil, kun je de juiste strategie ontwikkelen. Dit geeft mij veel energie omdat ik graag onderzoek doe, vooral naar de strategie van bedrijven. Voor mij is het fascinerend om te zien hoeveel bedrijven echt niet weten wat hun publiek echt wil en hoe koppig sommige bedrijven kunnen zijn.   

Wat ik ook erg leuk vind aan het feit dat ik hier ben gaan werken, is dat ik vroeger altijd op zondagavond met mijn vader tv keek om voetbal te kijken en als de reclamespots opkwamen (altijd veel te lang) beoordeelden we ze altijd en bij de meeste waren we gefascineerd hoe slecht sommige reclames waren. Toen ik dit op jonge leeftijd deed, heb ik dit, onbewust, meegenomen in mijn dagelijks leven en ik vind dat ik voortdurend marketingstrategieën beoordeel van verschillende bedrijven die ik zie langskomen. 

Nu ik bij 37°Celsius werk, kan ik niet alleen de strategie van bedrijven beoordelen en ervoor betaald worden, maar kan ik ook mijn creativiteit gebruiken om deze bedrijven te helpen hun potentieel te benutten terwijl ik mag werken met een geweldig en gezellig team in een van de mooiste buurten van Amsterdam. 

 Als ik niet werk… 

 In mijn vrije tijd sport ik graag en breng ik tijd door met vrienden en familie. Het liefst reis ik en bekijk ik de wereld. 

Jan Jelle website
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.