37°Celsius werkt brutally honest.

Een sterk merk is 37°Celsius, de temperatuur van het menselijk lichaam. En net als ieder mens heeft ieder merk sterke en minder sterke kanten. Onhandigheden die problemen veroorzaken. Door dit te erkennen, kunnen we kwetsbaarheid omzetten in kracht. Dat vraagt om het maatwerk waar 37°Celsius goed in is.

Jorge Labadie

Fascinatie voor de essentie

Van kinds af aan heb ik altijd willen doorgronden hoe dingen in elkaar zitten. Ik kon en kan nog steeds uren naar de sterren kijken en me afvragen wat zich daar allemaal afspeelt en hoe ons universum in elkaar zit. Leren door te kijken en observeren is voor mij een belangrijke manier om tot de essentie te komen. Omdat ik het universum ook angstaanjagend groot en oneindig vind, hou ik me liever bezig met fenomenen die zich dichter bij huis afspelen.

Tijdens mijn studie bedrijfseconomie ben ik me in marketing gaan specialiseren en later specifiek in de relatie tussen merk en mens. Om tot de essentie te komen moet je een proces van divergeren (uitzoomen) en convergeren door. Eerst breed kijken hoe dingen in elkaar zitten en daarna kijken of alles in detail klopt. Telkens als je denkt dat je de essentie hebt, kom je tot nieuwe inzichten of vind je nieuwe literatuur waardoor alles weer op de schop moet. Genieten van het proces is daarbij voor mij even belangrijk als het resultaat.

Werkervaring

Als merkstrateeg heb ik de afgelopen twintig jaar heel erg veel kunnen doen met en voor onze opdrachtgevers. Die ervaring is enorm belangrijk om patronen te herkennen in en opdrachtgevers, ondanks de soms grote complexiteit, goed en efficiënt te helpen. Door de samenwerking met de Universiteit van Amsterdam – Amsterdam Business School houden we bij 37°Celsius onze kennis up-to-date en kunnen we ook praktijkcases wetenschappelijk toetsen. In executive onderwijs bij UvA-Academy en Nijenrode University delen we onze kennis en combineren we die met die van andere vakgenoten, zowel wetenschappers als professionals. Hierin zit weer die combinatie tussen breedte en diepte in kennisvergaring. Door de berg aan ervaring kunnen we heel goed vanuit de bredere blik van bedrijfsstrategie naar branding kijken. En vanuit merkstrategie naar de bovenliggende bedrijfsdoelstellingen. Hoe belangrijk voor onszelf werken vanuit de inhoud en wetenschap ook is, voor onze opdrachtgevers telt uiteindelijk alleen het resultaat. Daarom zorgen we altijd dat onze oplossingen praktisch uitvoerbaar zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.