Complex problems demand simple solutions.

37°Celsius maakt merken duurzaam relevant

Jorn Nauta

Over Jorn

Wie ben ik? Mijn dag in merken:

6:00 ’s ochtends. De wekker van mijn Apple smartphone gaat. Ik ga er dan nog niet uit maar doe wel meteen de gordijnen open, het licht aan en zet een NRC-podcast op. Om zeker te weten dat ik wakker ben spring ik onder een koude douche. Ik ben een echte Wim Hof brand ambassador. In de douche vind je mijn Sanex doucheschuim, Guhl biershampoo en Paradontax tandpasta.

Ik ga veelal gekleed in een Pockies onderbroek, een Diesel spijkerbroek met daarboven een Carhartt shirt of trui. Verder draag Karhu sneakers en een Seiko sporthorloge.

Ik ontbijt (praktisch mijn hele leven al) met een bord Brinta. Sinds mijn moeder is gestopt met het opwarmen van de melk eet ik het maar koud. Brinta, melk, roeren, klaar. Heerlijk! Snel nog een Davitamon kauwtablet en ik ben klaar voor de dag.

Snel mijn spullen voor de dag verzamelen. In mijn Eastpack rugzak stop ik mijn Apple laptop, een Breaker, een banaan en een Upfront of Eat Natural reep. Voordat ik van huis ga pak ik nog snel mijn sporttas in voor vanavond. Daarin gaan mijn Asics sportschoenen, Stox sportsokken en Under Armour sportkleding. Vanavond heb ik met vriend afgesproken om een strength & conditioning (HIIT) training te doen bij de TrainMore.

Ik trekt mijn Peak Performance jas aan en spring op mijn Swapfiets. Onderweg luister ik graag muziek of een podcast via Spotify.

Na het sporten fiets ik nog snel even langs de Albert Heijn voor wat dagelijkse boodschappen. Over het avondeten hoef ik niet meer na te denken sinds ik en mijn huisgenoten gebruik maken van Hello Fresh. Tijdens het koken is het nooit stil met drie Sonos boxjes die door het appartement staan verspreid.

Na een lange dag ploffen ik en mijn huisgenoten op de bank neer om vervolgens te kiezen uit het brede aanbod van streamingdiensten; Netflix, Videoland, Amazon Prime, Disney Plus, Pathé Thuis en NPO Start. Tijdens het tv-kijken komen we tot de conclusie dat we echt nieuwe keukenmessen en een uiensnijder nodig hebben. Als we die snel via Bol.com bestellen hebben we het morgen nog in huis! Perfect. Voor ik naar bed ga eet ik nog wat Arla skyr.

Ben benieuwd of ze mij hier weten te enthousiasmeren voor wat leuke merken…

Jorn Nauta Voorstellen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.