37°Celsius werkt brutally honest.

Een sterk merk is 37°Celsius, de temperatuur van het menselijk lichaam. En net als ieder mens heeft ieder merk sterke en minder sterke kanten. Onhandigheden die problemen veroorzaken. Door dit te erkennen, kunnen we kwetsbaarheid omzetten in kracht. Dat vraagt om het maatwerk waar 37°Celsius goed in is.

Maartje Schavemaker

Over Maartje

Hi! Ik ben Maartje, de jongste van het 37°Celsius team. Ik ben 23 jaar oud en woon sinds twee jaar met veel plezier in Haarlem.

Al van jongs af aan ben ik graag creatief bezig; schilderen, tekenen, schrijven en experimenteren. Dit ben ik niet verleerd, nog altijd vind ik het leuk om mooie dingen te creëren. Ook ben ik altijd erg nieuwsgierig geweest. De drive om nieuwe ervaringen op te doen heeft ervoor gezorgd dat ik tijdens mijn bachelor al twee keer vertrok naar het Spanje voor enkele maanden. Na mijn Spaanse avontuur in Segovia en Valencia had ik de bachelor Communication Science op zak en begon ik met oriënteren op masters.

Uiteindelijk is de keuze gevallen op Business Administration bij de Universiteit van Amsterdam, met de specialisatie in Digital Business. Het vak wat Jorge hier gaf, Branding for Startups, vond ik het leukste onderdeel van de master. Dus toen de mogelijkheid kwam om mij aan te sluiten bij het team van 37°Celsius was ik snel om! Dat het ene merk geliefd wordt door iedereen, terwijl je van de ander de naam niet eens kunt onthouden, fascineert mij. Wat maakt een merk succesvol? Hoe zorg je voor een goed merkimago?  Dat zijn vragen waar 37°Celsius dagelijks mee bezig is. Ik heb super veel zin om mijn kennis op merkgebied uit te breiden en toe te passen in de praktijk. Dat moet zeker lukken met de mooie klantprojecten, fijne collega’s en afwisselende taken bij 37°Celsius op kantoor.

Als ik niet werk..

.. ben ik vaak op het terras te vinden, vooral als de zon schijnt! Ook doe ik graag mee met sportlessen, kook ik met vriendinnen of doe ik een poging om mijn Spaans te verbeteren. En als ik langer vrij ben, ga ik het liefst op reis om nieuwe plekken en culturen te ontdekken.

Maartje
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.