Complex problems demand simple solutions.

37°Celsius maakt merken duurzaam relevant

Sofie Polman

Over Sofie

Ik ben Sofie, 22 jaar en geboren en getogen in Hoofddorp. Na de middelbare school ben ik naar de Vrije Universiteit gegaan, waar ik de bachelor International Business Administration gevolgd heb. In deze Engelstalige opleiding heb ik veel aspecten van het bedrijfsleven leren kennen: van finance en supply chain management tot human resources en marketing. Ook ben ik tijdens deze opleiding een half jaar op uitwisseling geweest: ik heb een half jaar in Antwerpen gewoond en aan de Universiteit Antwerpen gestudeerd waar ik ontzettend veel leuke mensen ontmoet heb.  

In mijn laatste jaar heb ik gekozen om de specialisatie marketing volgen, omdat ik er in Antwerpen achter gekomen ben dat ik dit eigenlijk wel heel erg leuk vond (en nog steeds vind). Nadat ik mijn bachelor had afgerond heb ik daarom ook gekozen voor de master Marketing, ook aan de VU. Ik zit nu in de afrondende fase: ik ben op dit moment ben ik bezig met het schrijven van mijn scriptie. Tegelijkertijd werk ik nu als werkstudent (of Junior Brand Consultant, dat klinkt toch wat leuker) voor 2 dagen per week bij 37°Celsius. 

Ondanks mijn grote interesse in marketing wist ik lang niet wat ik binnen marketing wilde doen, maar na het volgen van het vak “Brand Management” wist ik het zeker: ik wil verder in branding. De psychologische kant, de perceptie van de consument en de creativiteit die erbij komt kijken spreekt me heel erg aan. Ik vind het leuk dat ik bij 37°Celsius de branding kennis die ik vanuit mijn opleiding heb hier direct toe kan passen, ook omdat het bedrijf veel doet gebaseerd op (academisch) onderzoek. Daarnaast kan ik ontzettend genieten van een leuke reclame, advertentie en een mooi merk.  

Als ik niet werk..

Ben ik waarschijnlijk bezig met m'n scriptie schrijven haha! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te borrelen met vriendinnen, creatief bezig te zijn, te wandelen, te koken. Ook ga ik af en toe naar de sportschool, maar daar heb ik een beetje een haat-liefde relatie mee. 

sofie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.