37°Celsius gebruikt meerdere bewezen technieken en onderzoeksmethoden om jouw merk te versterken:

Brand Fit

Met Brand Fit voeren wij kwalitatief onderzoek uit bij interne en externe stakeholders. Hiermee identificeren wij mogelijke barrières die de groei van jouw merk vertragen.

In-Company Workshops

Tijdens de onderzoeksfase is het belangrijk een duidelijke onderzoeksvraag op te stellen. Als door middel van onderzoek een mogelijke oplossing vastgesteld is, is een workshop de perfecte manier om over te gaan tot implementatie. Onze workshops variëren van een halve dag, tot meerdere dagen in lengte, afhankelijk van de complexiteit van het probleem.

Personal Branding & Coaching

Een frisse kijk op uw eigen persoonlijke merk!

Brand Roast

Op basis van onderzoek kunnen wij voor jouw merk een brand roast uitvoeren. Deze roast is een uitgeschreven humoristisch kritisch stuk over jouw merk. Een voorbeeld kan worden getrokken uit onze reeks van brand roasts die wij schrijven voor Frankwatching, zie bijvoorbeeld het artikel over de Blokker. Een brand roast kan een leuke manier zijn om het jaar te openen bij jouw bedrijf, maar biedt ook een frisse blik op potentiële verbeteringen. Bij interesse kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.