Complex problems demand simple solutions.

37°Celsius maakt merken duurzaam relevant

Renske ten Kleij

Over Renske

Hi! Ik ben Renske, de nieuwe stagiaire van 37°Celsius. Ik ben 24 jaar oud en woon in het prachtige Amsterdam. Op dit moment studeer ik voor de Bachelor Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Via Milou ben ik terecht gekomen bij 37°Celsius die mij met haar positieve verhalen heeft weten te strikken voor een stageplek binnen het team. De komende tien weken zal ik deze brand legends dan ook met veel enthousiasme ondersteunen op verschillende fronten. Zo zal ik zowel meewerken aan klantprojecten als het meedenken over en het uitrollen van de online marketing van 37°Celsius zelf.

De startups vliegen je tegenwoordig om de oren. Waarom staat het ene bedrijf een succesvolle toekomst te wachten terwijl het andere bedrijf het hoofd nog maar net boven water kan houden? Hier heeft branding natuurlijk een groot aandeel in. Hoe branding hier aan kan bijdragen ontdek ik bij 37°Celsius graag in de praktijk!

De projecten van 37°Celsius sluiten perfect aan op de vakken die ik heb mogen volgen het afgelopen anderhalf jaar. Denk aan branding, ondernemerschap, digitale communicatie en conceptontwikkeling. Dat de komende periode bij 37ºCelsius positief dus zal bijdragen aan mijn opleiding tot allround communicatiespecialist, heb ik geen twijfel over.

Als ik niet werk…

Dan ga ik de deur uit voor een hapje of om een biertje te drinken. Ik ga graag lekker uit eten en woon gelukkig in een bruisende buurt met veel horecagelegenheden. Dat ik het liefst ergens heen ga waar ik nog nooit ben geweest komt voor mij dus goed uit! De volgende dag train ik al dat lekkers er met liefde weer af in de sportschool of door het maken van een mooie, lange wandeling.

 

3C8CA3C0-1466-496B-B69A-237754002D23
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.