TU Delft Campus Kick-Off

Op vrijdag 20 september was het dan zo ver, het kick-off event van de TU Delft Campus! Voor de TU Delft Campus hebben wij de merkstrategie geleverd, en dit werd op een bijzondere wijze gevierd. Het event werd geopend door Rector Magnificus Tim van der Hagen en gedurende de middag was er de tijd om verschillende fieldlab demonstraties bij te wonen van onder andere The Green Village, QuTech en Robohouse. De live muziek van “Tess et les Moutons”, in combinatie met heerlijke hapjes en drankjes zorgde voor de perfecte sfeer om de community met elkaar in contact te brengen en de nieuwe identiteit te lanceren. Om 16:30 stipt werd het nieuwe logo, dat wij in samenwerking met Brand Happening hebben ontwikkeld, gelanceerd. Speciale lichteffecten met bijpassende muziek maakte de lancering spectaculair. Geweldig dat TU Delft Campus op zo een manier extra aandacht schenkt aan het lanceren van een logo!

TU Delft Campus

De TU Delft Campus brengt wetenschappers, studenten, start-ups, bedrijven en kennisinstituties bij elkaar om op deze manier de bestaande kloof tussen deze partijen te verkleinen. Met een omvang van ruim 161 hectare is de campus groter dan de binnenstad van Delft, en één van de grootste universiteitscampussen ter wereld.

Nieuwsgierigheid is het begin van alle wetenschap.

Jacob Heimans (1889-1978)

De TU Delft Campus fungeert als een technologisch ecosysteem dat werkt aan baanbrekend onderzoek, cutting-edge innovaties en nieuwe vormen van samenwerking waarbij growing together altijd het uitgangspunt is. De co-creatie community wordt niet alleen gedreven door kennisdeling, maar ook door het hebben van een maatschappelijke impact.

De opdracht voor 37°Celsius

Een mooi initiatief dus! Wij als 37°Celsius zijn dan ook trots dat wij de nieuwe identiteit voor deze co-creatie community hebben mogen ontwikkelen. Wij hebben gekeken naar hoe de merkarchitectuur er in de ideale situatie uit moet zien. Middels vier interactieve workshops met belangrijke stakeholders vanuit verschillende delen van de organisatie, is de merkarchitectuur voor TU Delft Campus ontwikkeld. Aangezien TU Delft Campus geen commerciële organisatie is, zag de opdracht er anders uit dan gewoonlijk en is er besloten voor een strategie waarbij de verantwoordelijk van TU Delft leidend is in de mate van endorsement. Voor deze opdracht hebben we niet alleen gekeken naar de juiste merkarchitectuur, maar ook naar hoe het nieuwe logo hierbinnen past. In samenwerking met Brand Happening hebben wij een passend logo ontworpen dat the next level of collaboration visueel maakt.

Het event was de eerste van de vele die georganiseerd gaan worden voor de TU Delft Campus community om het uitganspunt growing together positief te stimuleren. Wij kijken uit naar toekomst!

Together we move forward. Together we spark the next level of collaboration!

Deel dit bericht:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.