UvA Career Day Social Sciences

Career Day Social Sciences Luuk Ballhaus Michelle PeelsDonderdag 12 mei jl. stond 37°Celsius brand consultancy op de UvA Career Day Social Sciences

UvA-studenten van de sociale wetenschappen faculteit kregen de gelegenheid in contact te komen met bedrijven en een kijkje in de carrièrekeuken te nemen. Wij gaven een workshop “(Personal) Branding without a Budget”, waarin we studenten de tools gaven aan hun eigen personal brand te werken om hun eigen posiCareer Day Social Sciences Pieter Boltionering scherp te stellen en te versterken. Daarnaast stonden we met onze Branding Checkpoint op de carrièremarkt om bezoekers te voorzien van een Personal Brand Scan; bezoekers konden hun CV laten checken op primaire- en secundaire merkelementen, een beknopte versie van onze Brand Quick Scan toegepast op een CV.

Uiteindelijk hebben we een zeer geslaagde middag beleefd in het CREA waarin we veel bezoekers hebben kunnen helpen met het aanscherpen van hun persoonlijke merkpositionering. Een mooie gelegenheid om 37°Celsius te promoten en bezoekers te enthousiasmeren voor (personal) branding. Als het aan ons ligt zien we elkaar  volgend jaar weer bij de UvA Career Day Social Sciences 2017!

Personal branding & 37°Celsius

37°Celsius verzorgt ook Personal Branding- en andere (In-Company) workshops. Bekijk onze productpagina voor meer informatie.

Deel dit bericht:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.