Workshop Branding for Startups @IXA VU

Moet mijn logo duidelijk maken in welke branche ik zit? En hoe verwerken mijn klanten de naam van mijn startup?

Vragen als deze werden vrijdag 14 februari besproken in de workshop branding for startups, verzorgd door 37℃elsius aan enthousiaste startups verbonden aan Innovation Exchange Amsterdam (IXA) van de VU. In deze workshop werden de startups eerst ingeleid in de up-to-date theorie van branding, en werd duidelijk gemaakt hoe deze relevant en toepasbaar is voor startups. Veel afwisseling met theorie, klassikale oefeningen en individuele aandacht zorgden dat deze dynamische workshop een boost gaf aan de branding, en zo ook het onderscheidend vermogen, van de deelnemende startups. Zo hebben we samen met de deelnemers naar hun logo’s en namen gekeken aan de hand van Keller’s criteria voor primaire merkelementen, en hielpen we de deelnemers op weg met de positionering van hun brand.

De workshop werd door alle deelnemers beoordeeld met 5/5 op duidelijkheid van de stof, toepasbaarheid op de eigen startup en aanbeveling aan anderen!

Wil jij de branding van je startup ook naar de next level brengen? Schrijf je dan in voor de serie masterclasses Branding for Startups die wordt verzorgd door de startup branding legends van 37℃elsius! Neem voor meer info over deze masterclasses contact op via info@37celsius.nl

Deel dit bericht:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.